NNM 2013 blir 8. – 10. mars

På skitinget den 16. juni ble det klart at NNM Ski 2013 i Kirkenes arrangeres helga 8. – 10. mars. Dermed faller mange brikker på plass for arrangementskomiteen for NNM 2013 og så er det befriende å endelig ha ei konkret helg å invitere deltakere og støtteapparat til.

– Vi er veldig godt fornøyd med at vi fikk den helga vi ønsket. Selv om jeg ikke råder over absolutt alle elementer, tar jeg sjansen og lover glitrende løypeforhold for deltakerne den 8. – 10. mars. For går vi til værstatistikken er midten av mars vanligvis en periode med stabilt godt vintervær, med mye sol og mellom 5 og 10 kuldergrader på det jevne, sier NNM-leder Bror Sundstrøm.

Overnatting
De klubbene som allerede nå ønsker i sikre seg overnatting på Kirkenes Videregående skole, kan gå hit for å booke sin overnatting.

Vi har også forhandlet frem et samarbeid med de to Ricahotellene i Kirkenes med spesialpris for NNM-deltakere under mesterskapet. Vi vil legge ut informasjon om dette tilbudet en av de nærmeste dagene, når alle detaljer er klare.

Løypene
Ønsker dere å se nærmere på mesterskapsløypene på Sandnes kan dere gå til denne siden for å se løypekart og løypeprofiler for Sandnes Idrettspark. Vi tar et lite forbehold om at det kan bli justeringer av traseene i løpet av sommeren, men dette er bare i området rundt stadion.

Våre sponsorer