Hvor er hva i Kirkenes?

kart_kirkenes-sandnes_text

Lurer du på hvordan du skal bli Nordnorsk Mester? Da må du lete et annet sted. Her finner du derimot frem fra klasserommet til frokosten, til sekretariatet, til arenaen og hjem i dusjen. Dette er den ultimate arenaguiden for NNM 2013.

 

 

 

Overnatting på Hesseng

hessengkart_nyNærmere 300 utøvere og støttespillere har bestilt overnatting med bespisning på videregående skole på Hesseng. Kartet til venstre av viser nærområdet til skolen og hvor hovedinngangen er. (Klikk på kartet for fullformat) Bespisning, romfordeling og rennkontor vil som dere ser være rett innenfor hovedinngangen. Det er også her lagledermøtene vil bli holdt på auditoriet litt lenger inn til venstre forbi kantinen.

Matbånd

Alle som har bestilt fullpensjon får utdelt armbånd som de skal ha på seg og vise frem før alle måltid på Videregående skole. Alle armbåndene vil ligge i lagsposen som klubben for utdelt enten på sekretariatet på Kirkenes Videregående eller på stadion.

Alle måltid gjennomføres i vestibylen/kantinen på Vidergående, som ligger rett innenfor hovedinngangen. Det er snart 350 som er booket inn på Videregående, mens det er langt fra 350 sitteplasser i denne kantinen. Så her gjelder det å være smidig i forhold til valg av tidspunkt for når du spiser.

Måltid gjennomføres som følger:

 

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Frokost

kl. 07:00 – 11.00 kl. 07:00 – 11.00 kl. 06:30 – 09.00
Lunsj

kl. 12:00 – 15:00 kl. 12:00 – 15:00

Middag kl. 17:00 – 19:00 kl. 16:00 – 20:00 kl. 16:00 – 20:00

På søndagen vil det være mulig å kjøpe med seg en bagett med juice til lunsj. 

Dusj og garderober

For beboerne på videregående skole er det garderobeanlegget i Barentshallen som skal benyttes. Det vil være anvist hvor man må gå fra skolen for å komme hit. Det er rundt tre-fire minutters gange fra VGS til Barentshallen. (Se kart)

Åpen hall på lørdag

Lørdag er det premieutdeling for de yngste klassene i Barentshallen (Se kart). Premieutdelingen vil  være ferdig rundt klokken 20.00. Da vil de resterende klassene premieres i kantinen på videregående skole. De yngste utøverne kan da bli værende i Barentshallen hvor Sør-Varanger kommune arrangerer Åpen Hall med en rekke aktiviteter for ungdom.

Vi kommer tilbake med annonse for dette arrangementet på nettsiden vår.

Shuttelbusser

Vi vil ha tre shuttelbusser som vil trafikkere kontinuerlig mellom Hesseng og stadion. Første buss går klokken 08.00 på morgenen fra parkeringsplassen ved skolen. (Se kart). Av- og påstigning ved stadion blir ved Sandnes Idrettshus. Det lages ikke noen tidtabell for dette, men bussene vil kjøre relativt kontinuerlig slik at det blir minst mulig ventetid.

Parkering på stadion

parkeringParkering på stadion er som vist på kartet til venstre (Klikk på kartet for fullskjermsvisning) . Alle må følge anvisningene fra parkeringsvaktene. De som har bestilt parkering på forhånd må vise frem gjenparten for bestillingen. For de som ikke har bestilt parkering koster parkering 50,- kroner per dag.

Det vil være fra rundt 150 meters gange og mer fra parkeringsplassen og inn til stadion. De som har bestilt først får parkering nærmest stadion.  Vi oppfordrer flest mulig til å bruke shuttelbussene for å minimere parkeringspresset ved stadion.

Rennkontor/Sekretariat

Rennkontoret eller sekretariatet veksler mellom å være i målbua på Sandnes Idrettspark og ved kantinen på Kirkenes Videregående skole. Se tabell under for tidsskjema. Leder for sekretariatet er Marianne Myhre.

Sekretariatet kan nås på telefon: 479 49 752.

Alle klubber må henvende seg til sekretariatet for å få utdelt sin lagspose. Åpningstider for sekretariatet er som følger:

Åpningstider: Sandnes Idrettspark Kirkenes Videregående
Torsdag 7. mars kl. 17:00 – 21:00
Fredag 8. mars kl. 08:00 – 15:00 kl. 19:00 – 21:00
Lørdag 9. mars kl. 08:00 – 16:00 kl. 20:00 – 22:00
Søndag 10. mars kl. 07:00 – 14:00

Våre sponsorer