Ny runde med vaskemidler fra Sandnes IL

OMO-salgsplakat

Fra 1. juni er vi i gang igjen med en ny runde med bestilling av SIL-vaskemidler. Kjøp dine velkjente Omo, Milo og Sun vaskemidler gjennom Sandnes Idrettslag og få dem levert direkte på døra hjemme. Det aller beste er at du støtter fotballgruppa til Sandnes IL i samme slengen.

[button link=”http://www.sandnesil.no/?page_id=4035″ icon=”star”]Gå til Online bestilling[/button]

Sandnes Idrettslag er et stort idrettslag, men vi har alltid plass til mange flere. Jobben med å skaffe inntekter for å opprettholde aktiviteten er alltid utfordrende. Derfor har vi inngått en avtale med Klubbmidler om salg av deres vaskeprodukter. Vi håper at dere vil støtte fotballgruppa i Sandnes IL ved å kjøpe vaskemidler som dere ellers ville kjøpt på butikken. Vi selger dem billig og ikke minst så får du dem levert direkte på døra hjemme.

Prisene er tilsvarende vanlig butikkpris, men vi selger storforpakninger som du vanligvis ikke får kjøpt butikken. Dere bestiller – Vi kjører og leverer varene hjemme hos deg.

Bestillingen er bindene, kontant betaling mottas ved levering. Husk å ha riktig beløp klart.

For mer informasjon kontakt oss på e-post: vaske@sandnesil.no

Våre sponsorer

[gs_logo]