Siste nytt fra “Jubileums-Munken”

Munkeferden_2015

Med kulden de siste dagene kan løypekjørerne for Munkeferden melde om fantastiske spor over fjellet mellom Sandnes og Neiden. Her er litt praktisk info om Munkeferden lørdag 28. mars.

Det er bare en dag igjen til den 40. Munkeferden skal arrangeres og jubileums-Munken ser ut til å kunne by på glitrende spor langs hele den 34 kilometer lange løypa. Bildet over sier det meste om hvilken nydelig skitur Munkeferden byr på. Løypemannskapene har kjørt løype mellom Sandnes og Neiden på dugnad i flere uker allerede for å klargjøre sporet til den store finalen lørdag 28. mars. Torsdagens tur viste at grunnarbeidet har båret frukter.

Påmelding er på Sandnes Idrettshus som vanlig. Følg merking fra avkjøringen fra riksvei 885 på Sandnes for å finne frem til påmelding og start.

Transport av tørre klær
For alle som skal gå over fjellet vil det være mulig å sende jakker og en bag med tørre klær fra Sandnes til Neiden,  slik at du slipper å ta dette med over fjellet.  Det er ikke organisert noen transport tilbake til byen fra Neiden, men om du ikke har noen som henter deg i Neiden kan du sikkert får hjelp av løpsledelsen til å få skyss til Kirkenes.

De som skal gå turrenn uten tid i Thermosklassen starter mellom 09.00 og 10.00. De som skal gå Tur- og Bedriftsklassen har påmelding frem til 10.30 og så går fellesstarten klokka 11.00 fra parkeringen ved gravstedet på Sandnes.

Minimunken
For de som ønsker å ta en litt kortere tur anbefaler vi Minimunken som har start fra like ved E6-broa over Munkelva. Minimunken passer for de fleste over 4-5 år som klarer å gå noen kilometer på ski. Det er noen bakker i starten opp til Bordevarre, men fra saftstasjonen på toppen og ned til skolen i Neiden er det en eneste stor koseferd. Totalt 7 kilometer.

Mer om Munkeferden finner du her. 

Dersom du har spørsmål om Munkeferden, kontakt oss på:
E-post: post@sandnesil.no
Mobil Stein Are Ulvang: 958 82 669

Velkommen til alle.

Våre sponsorer

[gs_logo]