Velkommen til KM-helg i orientering

KM-helg_bannerLørdag 3. og søndag 4. september inviterer Sandnes IL, Kirkenes IF og IL Pasvik Hauk til KM sprint og KM ultralang i orientering.

Orienteringsklubbene i Sør-Varanger ønsker alle velkommen til ei flott KM-helg i orientering i østfylket. Løpene vil foregå i Kirkenes sentrum på lørdagen og Pasvikdalen på søndagen. Begge KM-kartene ble laget til Nordnorsk Mesterskap i Kirkenes i 2011.

Det kommer til å være løyper for alle ferdighetsnivå begge dager, og på lørdagen planlegger vi også å arrangere småtroll. Så uansett om du er proff eller bare har lyst til å teste ut orientering, så finnes det løyper for deg.

Det kan være kjekt for tilreisende å vite at Kirkenes er i festmodus av flere årsaker denne helga, siden den årlige Grenseløsfestivalen arrangeres i Barentshallen fredag og lørdag. Gå hit for å se festivalprogrammet for de to kveldene, med blant annet Eggum og Sivertsen, Karpe Diem, Sondre Justad og Jarle Bernhoft på plakaten. Det er også verdt å nevne at arenaen for KM sprinten lørdag er rett utenfor Barentsbadet, som har åpent 12.00 – 18.00 på lørdager.

Følg oppdateringer om kretsmesterskapet her på nettsiden og på O-sporten i Sør-Varanger sin facebookside: facebook.com/okirkenes


KM sprint – lørdag 3. september
Arr: Sandnes IL og Kirkenes IF
Lørdag klokken 16.00 går første startende ut når Kirkenes IF og Sandnes IL arrangerer KM-sprint, med samlingsplass ved KIF-huset like utenfor bysentrum. Det vil være merket til samlingsplass fra E6 til Kirkenes. Se full innbydelse under.

Last ned invitasjon til KM-sprint
Påmelding KM sprint

 

KM ultralang/Pasvikmila – søndag 4. september
Arr: Pasvik Hauk
Søndag klokken 11.00 går fellesstarten for alle klasser i KM ultralang. KM samkjøres med den årlige Pasvikmila. Samlingsplass på Svanvik Idrettsplass. Merket fra Fv 885 til Pasvikdalen. Se full innbydelse under.

Last ned invitasjon til KM ultralang/Pasvikmila
Påmelding KM ultralang/ Pasvikmila

 

Overnatting: 
Trenger du overnatting i Kirkenes, se her

Spørsmål kan rettes til løpslederne:
Løpsleder lørdag: Harald G. Sunde (KIF)
Tlf: 908 31 337
E-post: haral-su@online.no

Løpsleder søndag: Espen Aarnes (PH)
Tlf: 959 49 873
E-post: eat@svk.no

Våre sponsorer

[gs_logo]