Startliste Parkrennet 2013

tourdekos_01

Last ned startlisten for Parkrennet. Første startende er lørdag 26. januar klokken 11.00. Se også nærmere informasjon om kuldevarsling.

Last ned startlisten for Parkrennet her

Gå til invitasjonen

Kuldevarsel
Det er fortsatt fare kulde og temperaturer under 15 minusgrader i morgen. Rennleder Eirik Pedersen vil gjøre en vurdering i morgen tidlig om det er mulig å gjennomføre rennet eller ikke. Vi kommer til å varsle om det blir renn eller ikke her på sandnesil.no så tidlig som mulig i morgen, så sjekk nettsiden for siste nytt.

Det er også mulig å følge temperaturvarselet i høyremargen her, men denne måleren står nede ved fjorden i bunnen av alpinbakken. Det er ofte kaldere her enn ved stadion og derfor ikke førende for den temperaturen vi vurderer ut fra,

Våre sponsorer