Vi nærmer oss og nærmer oss heisåpning

snofall_sandnesbakken_ny

Siste snøfall har gjort utrolig bra for bakken. Nå trenger vi mest sannsynlig bare ett snøfall til av de mengdene vi har hatt de siste dager, så skal det kanskje være mulig å åpne heisen! Men det er altså ikke nok snø til å åpne heisen ennå.

På onsdag kom snøen først i noen voldsomme vinder fra nord, noe som er en god vindretning for Sandnesbakken. Mye snø ble derfor liggende i bakken. I tillegg kom det er nytt snøfall natt til torsdag der vinden heldigvis var borte. Da vi tråkket bakken torsdag ettermiddag viser det seg at øvre del av bakken i all hovedsak har nok snø til at det kan åpnes for kjøring her.

Lite snø nede
Det er dessverre ikke situasjonen i nedre del av bakken. Her er snømangelen for stor og det stikker fortsatt opp steiner flere steder og gjør det uforsvarlig å åpne. Mange vil da kanskje mene at vi bare bør satse og la det stå til, men Sandnesbakken har ansvaret for sikkerheten og kan ikke åpne bakken uten at det er forsvarlig. Derfor må vi være sikker på at forholdene er så gode at det ikke er fare for at noen kan skade seg selv eller utstyret når de er i bakken. Etter at hele forrige sesong forsvant uten drift og halve årets har gått i samme traudige kurs, er idrettslaget helt avhengig av å få oppstart av heisen og penger inn på konto. Vi starter heisen så snart det er forsvarlig.

Vi skal nå få hengt opp heiskrokene en av de nærmeste dagene. Alt vi trenger er det siste forløsende snøfallet og så skal vi få en heidundrandes åpning av Sandnesbakken sesongen 2013! Det meldes snø ganske jevnt de kommende dagene, selv om det ikke er de store mengdene. Vi satser på at ett eller flere av de snøfallene innholder mengder som kan hjelpe oss til åpning.

Våre sponsorer

[gs_logo]