Alpinheisen er i drift

Start ski- og brettpreppinga så fort som råd: Lørdag 10. februar åpner Sandnesbakken for 2018-sesongen. 

Sesongåpninga har latt vente på seg i år, og dugnadsgjengen har jobbet dag og natt for å få produsert snø til bakken. For det er lite snø i år. Hadde det ikke vært for snøproduksjonen hadde det ikke vært sjanse til å få åpnet bakken på lenge. 

Sandnes Idrettslag sier tusen takk til Kirkenes Snowhotel som har fikset tråkkemaskinen vår og som hvert år låner snøkanonen sin til oss. Dette bidraget er helt uvurderlig for at dere kan ta med med brett og ski i heisen i helga. 

Dugnadsdrift
I år drifter vi kiosken på dugnad med alpinforeldre. Til det trenger vi enda flere frivillige. Vi trenger også hjelp i heisen, der vi blant annet ønsker å få på plass en ordning med skipatruljer med voksne. Så om du kan avse ei helg eller en ettermiddag for å sikre trygg drift i alpinbakken, ta kontakt med oss på e-post eller telefon: 

Kontaktinfo Sandnesbakken: 
Jonas Karlsbakk
E-post: alpint@sandnesil.no
Tlf: 913 96 943

Åpningstider og priser er som i fjor, med åpen bakke tirsdag, onsdag, lørdag og søndag. Sjekk alle fakta her.

 

Våre sponsorer