Trude fortsetter som SIL-leder

Foran en fullsatt gymsal ble Trude Mentyjervi gjenvalgt som leder av Sandnes IL. Her deler hun ut årspremie til idrettslagets mange unge utøvere. 

Last ned hele årsmøteprotokollen her.

Sandnes Idrettslags styre for 2018 er som følger: 

[table]
Verv,Navn,Periode
Leder,Trude Mentyjærvi,2018-2019
Nestleder,Geir Ove Andreassen,2018
,
Styremedlem, May-Lene Sotkajærvi – fotball, 2018-2019
Styremedlem, Linda Ryeng – ski, 2018-2019
Styremedlem, Jonas Karlsbakk – alpin, 2018
,
Fiskeutvalgsmedlem, Cato Thomassen,2018-2019
,
Varamedlem, Frank Fiskebeck – anlegg, 2018-2019
Varamedlem, Per Christian Ludviksen, 2018- 2019
Varamedlem, Jørgen Bjørklund, 2018
[/table]

Valgkomiteen fortsetter et år til: 
Valgkomite leder, Lise Mentyjærvi
Valgkomite medlem,Stein Hansen
Valgkomite medlem, Vidar Kristiansen
Valgkomite varamedlem, Thor Kristian Fordelsen. 

Finnmarksmester i langrenn, Hedda Halvari ble hedret med blomster på årsmøtet.

Under årsmøtet ble samtlige aldersbestemte utøvere i laget takket for innsatsen i 2017, og fikk med seg en liten premie for at de skaper liv i laget. Fra årsrapportene til gruppene fikk vi høre at det er størst aktivitet i skigruppa og i fotballgruppa, men også orienterings-gruppa arrangerer noen løp gjennom sesongen med 15-20 deltakere. I alpinbakken er det foreløpig bare uorganisert aktivitet, men den er til gjengjeld veldig stor med over 80 deltakere på alpinkarusellene. 

Erling Noste ble hedret for at han nå takker for seg i styret til SIL etter å ha sittet der nærmest sammenhengende siden 1994. Driftsleder i alpinbakken Frode Worum har vært aktivt med og drifte bakken siden 2003 og ble også hedret på årsmøtet. Til høsten blir han avløst av ny driftsleder. 

Av gode prestasjoner  som ble fremhevet på årsmøtet var Hedda Halvari som ble Finnmarksmester i langrenn. Jørgen Sæternes Ulvang som ble Norgesmester i stafett, etter en glitrende etappe hvor han gikk laget sitt opp i ledelsen, Terje Sandness som ble Norgesmester i Terrengultra-løp og i 24-timersløp. Og ikke minst så ble Dag Ryeng hedret for sin innsats i Special Olympics i Østerrike. 

Erling Noste ble hedret etter å ha sittet i SIL-styret siden 1994. Selv om han ikke skal sitte i styret lenger det kommende året, har vi nok ikke sett han for siste gang med SIL-dress. Og han er fortsatt Mr. Munkferden!

Våre sponsorer