Støtt arbeidet med å tråkke skiløyper

sil-loypetraaking_vipps

Sandnes Idrettslag legger ned et stort dugnadsarbeid for å gi deg gode skiløyper gjennom hele vinteren. Vipps noen kroner til vår konto når du har vært ute og testet våre nykjørte spor, så gjør du vårt arbeid lettere. 

Den enkleste måten å støtte løypetråkkinga til Sandnes IL er å Vippse til Sandnes IL sin Vipps-konto for løypetråkking #78053. Da bestemmer du selv hvor mye du støtter, men det naturlige er å la tilskuddet øke med kvaliteten på sporet. 🙂 

Langvannet
Dugnadsgjengen i idrettslaget tråkker traseene  i Idrettsparken samt turløypa oppover Sandnesdalen til Langvannet. I tillegg gjøres det et omfattende arbeid med å tråkke løype til Neiden i forbindelse med Munkeferden. Arbeidet utføres utelukkende på dugnad og tar mangfoldige timer per gang. Det er satt opp vaktliste for hele vinteren der en rekke ildsjeler har ryddet sine ettermiddager og helger for å gi deg supre skiløyper.

Til dette arbeidet har Sandnes Idrettslag investert i en moderne sporsetter med fres som gjør det mulig å tråkke løyper med snøskuter. Kirkenes Bil har i tillegg gitt et fantastisk bidrag med en låneavtale for en skuter gjennom vintersesongen 2019 også.

Trenger din støtte
Nå trenger vi din støtte til å dekke de utgiftene vi har til tråkkingen. Vipps oss noen kroner på vår Vipps-konto #78053 og dermed støtter du det fantastiske arbeidet som gjøres med å sikre gode spor i Sandnesdalen og i Sandnes Idrettspark.

Det er også mulig å overføre din støtte direkte til vår tråkkekonto: 4930 15 96110

For siste nytt om når det er tråkket, følg vår facebookside: facebook.com/sandnesil

(Vi har tidligere benyttet oss av en SMS-tjeneste for støtte til tråkking av skiløyper. Vi benytter oss IKKE LENGER av denne tjenesten. Bruk heller Vipps.)

Våre sponsorer

[gs_logo]