FM ski 2021 UTSATT

På grunn av de nasjonale smitteverntiltakene for begrense spredningen av covid19, har rennledelsen i samråd med smittevernlegen i Sør-Varanger kommet til at vi ikke kan gjennomføre KM i Finnmark den planlagte helga 30. og 31. januar.

Arrangørklubbene Kirkenes og Omegn Skiklubb og Sandnes Idrettslag har veldig lyst til å få gjennomført et KM for Finnmark i løpet av denne vinteren. Vi har derfor bedt skikretsen om å komme i dialog med oss for å finne en alternativ helg for gjennomføring mesterskapet.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette dersom det lar seg gjøre. Derfor velger vi også å si at KM er utsatt, ikke avlyst..🙂

***************************

UNDER SER DU DEN OPPRINNELIGE INVITASJONEN TIL MESTERSKAPET

Velkommen til Finnmarksmeskerskapet på ski. Rennene vil bli gjennomført i Sandnes Idrettspark.

På vegne av Finnmark Skikrets ønsker Kirkenes og Omegn Skiklubb, Sandnes Idrettslag og Sør-Varanger kommune velkommen til Finnmarksmesterskapet på ski 2021. Kretsmesterskapet skal gjennomføres i Sandnes Idrettspark, med base rundt skisportens nye storstue i Sør-Varanger; Sandnes Idrettshus.

Smittevern under kretsmesterskapet
Dessverre medfører smitteverns-restriksjoner til store begrensninger på kafe-tilbudet og øvrig bruk av det nye idrettshuset. Derfor kan vi ikke si noe sikkert om hverken kafe, bespisning eller garderobefasiliteter per i dag. Alle må planlegge for at de ordner klesbytte, smørefasiliteter, overnatting, måltider og mat under rennene selv.

Det er også viktig at arrangørklubbene har full oversikt på alle som er innom stadionområdet for at vi skal kunne bidra til smittesporing ved behov. Det gjelder både utøvere, trenere, lagledere og øvrige i klubbene. Vi ber om at alle klubber sender komplett oversikt for samtlige tilreisende seneste samme dag som påmeldingsfristen.

Arrangørene holder tett dialog med smittevernlege i Sør-Varanger kommune om praktisk gjennomføring av arrangementet. Smittesituasjonen er under stadig endring og vi vil overvåke smittetrykket i egen og besøkendes kommune. Skulle situasjonen forverres, vil vi i samråd med smittevernoverlege diskutere hvilke grep som eventuelt bør tas.

FM 2021 vil gjennomføres etter Norges Skiforbunds smittevernmanual og i henhold til anbefalinger fra Finnmark skikrets. Arrangørklubbene ber om at alle deltakere og støttepersonell til enhver tid følger retningslinjer fra Skiforbundet:

https://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/nyheter/2020/12/nsfs-koronaveileder/

Program FM-helga
Fredag
16:00 -21:00Offisiell trening i løypene i Sandnes Idrettspark
20:30Lagledermøte for begge dager. Sandnes Idrettshus
Lørdag
09:00Rennkontor åpner Sandnes Idrettshus
11:00Sonerenn (8‐12 år) sprint fristil
12:00FM sprint innledende heat og finaler fristil
Se løyper og løypeprofil for sprintløypene her
Premieutdeling på stadion etter konkurransene
Søndag
08:00Rennkontor åpner på Sandnes Idrettshus
09:00Sonerenn (8‐12 år) klassisk stil
10:00FM lang distanse klassisk stil
13:00Premieutdeling på stadion
Påmelding
Påmelding KM sprint lørdag 30. januar: https://minidrett.nif.no/Event#364954-011
Påmelding KM langdistanser søndag 31. januar:https://minidrett.nif.no/Event#364955-011
Kontaktinfo
Rennleder: Hilde Michelsen410 61 836
Hilde.Michelsen@nav.no
Ass rennleder: Jonas Sjøkvist Karlsbakk913 96 943
jonas@karlsbakk.com
Løypesjef: Terje Ryeng920 39 185
terryen@online.no
Sekretariatsleder: Trine Sæternes414 54 990
trisaet@myrafysio.no
Smittevern: Kenneth Dørmænenkennethdoermaenen@hotmail.com

Våre sponsorer