Velkommen til Tour Barents 2021

Helga 13. og 14. mars gjennomfører Kirkenes og Omegn Skiklubb og Sandnes Idrettslag årets Tour Barents, med sprint fristil på lørdag og klassisk langdistanse på søndag.

Kirkenes og Omegn skiklubb og Sandnes Idrettslag inviterer til Tour Barents 2021 i Sandnes Idrettspark. Skihelga i Kirkenes vil bestå av to renn: Tour Barents Sprinten i fristil lørdag 13. mars og Tour Barents Parkrennet i klassisk stil på søndag 14. mars.

På grunn av tiltakene for å stoppe utbredelsen av covid19, har vi avlyst nedoverbakkerennet søndag og flyttet den planlagte fredagssprinten til lørdagen.  

Påmelding Tour Barents Sprint lørdag 13. mars.

Påmelding Tour Barents Parkrennet søndag 14. mars

Det vil komme egen påmelding til barneskirennet.

Tour Barents BarneskirennLørdag 13. mars Første start: 10.00
Tour Barents SprintLørdag 13. mars Første start: 12.00
Tour Barents ParkrennetSøndag 14. mars Første start: 11.00

Dessverre medfører smitteverns-restriksjoner til store begrensninger på kafe-tilbudet og øvrig bruk av det nye idrettshuset. Det vil ikke være kafe relatert til skirennet, men alpinbakkens kafé er åpen og disponibel for alle som deltar i rennet. Utøverne vil ikke ha tilgang til garderobene på Idrettshuset. Alle må planlegge for at de ordner klesbytte, smørefasiliteter, overnatting, måltider selv. Kafeen vil ha kun enkel servering.

Det er også viktig at arrangørklubbene har full oversikt på alle som er innom stadionområdet for at vi skal kunne bidra til smittesporing ved behov. Det gjelder både utøvere, trenere, lagledere og øvrige i klubbene. Vi ber om at alle klubber sender komplett oversikt for samtlige tilreisende seneste samme dag som påmeldingsfristen. Det gjelder både utøvere, støtteapparat og familiemedlemmer.

Arrangørene holder tett dialog med smittevernlege i Sør-Varanger kommune om praktisk gjennomføring av arrangementet. Smittesituasjonen er under stadig endring og vi vil overvåke smittetrykket i egen og besøkendes kommune. Skulle situasjonen forverres, vil vi i samråd med smittevernoverlege diskutere hvilke grep som eventuelt bør tas.

Tour Barents vil gjennomføres etter Norges Skiforbunds smittevernmanual og i henhold til anbefalinger fra Finnmark skikrets. Arrangørklubbene ber om at alle deltakere og støttepersonell til enhver tid følger retningslinjer fra Skiforbundet:

https://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/nyheter/2021/2/nsfs-koronaveileder/

Våre sponsorer