Heisboksene er oppe

heisbokser_05

Onsdag kveld ble heisboksene i Sandnesbakken endelig hengt opp etter å ha støvet ned i varmebua siden april 2011. Et knippe dugnadsdeltakere fra Kirkenes snowboardklubb fikk ta de første turene med heisen i 2013, men dere må vente enda noen dager på åpning av heisen.

Vi kan si det først som sist at vi har et mål om å åpne i løpet av neste uke, men kan ikke garantere at vi får det til. Vi har en del jobb å gjøre med å flytte snø til den nedre hengkanten, der snølaget er meget tynt. Vi må da hente snø fra midtpartiet for å få dette til. I tillegg er det meget lite snø i heistraseen og her må det også prepareres en del før vi kan slippe skihordene løs.

Oppå alt dette har startmotoren på tråkkemaskinen tatt kvelden, så dermed får vi ikke tråkket før den er ordnet. Forhåpentligvis er denne fikset i løpet av få dager og tråkkemaskinen kommer i drift igjen. Samtidig håper vi at været skal jobbe med oss i ventetiden og at vi får noen snøfall ekstra som kan bidra ytterligere til å bedre snøgrunnlaget i bakken.

Følg med på nettsiden for å få eksakt dato for åpning av Alpinsesongen 2013. Det er ikke lenge til vi har dette klart nå!! 

Under har vi lagt inn noen bilder fra dugnadsarbeidet onsdag kveld.

[nggallery id=2]

Våre sponsorer

[gs_logo]