Nytråkka spor opp Sandnesdalen

Foto: Tarjei Sirma-Tellefsen
Det kjøres regelmessig opp løyper langs trimløypa til Sandnes Langvannet. Bli med og støtt Sandnes IL sitt tråkkearbeid for å gi deg topp forhold i løypene.

Fra kommende helg vil det settes spor langs elva og opp til løa som er 3 km innover dalen. Løypa fortsetter videre til trimkassen ved Langvannet som er 10 km innover dalen. Samtidig minner vi om at dette er skiløype og vi ønsker ikke hundespann med sleder i løypa.

Det flotte bildet til denne artikkelen er imidlertid ikke fra Sandnesdalen. Det er tatt av løypekjører Tarjei Sirma-Tellefsen i NNM-løypene i Gresselvdalen. Han tråkker her med idrettslagets Ginzugroomer, en sporsetter som er blitt uvurderlig for idrettslaget i å opprettholde gnistrende langrennsspor på Sandnes og i Sandnesdalen.

Støtt løypearbeidet
Sporsetteren er dyr for idrettslaget og i tillegg har vi utgifter til drift og vedlikehold av skutere. Sandnes Idrettslag ber derfor lokalbefolkningen i Sør-Varanger om å være med og støtte løypearbeidet slik at vi kan holde turløypene åpen gjennom hele vintersesongen.

Om du ønsker å støtte oss med med løypearbeidet:
Betal inn på vår løypekonto: 1503 18 74324

Uansett hvor mye du gir vil det glede små og store skiløpere. Og kanskje deg også?

Våre sponsorer

[gs_logo]