Sandnesbakken søker heisvakter

heisvakt

Sandnesbakken er i full drift  fire dager i uken pluss utleie på dagtid, men vi sliter dessverre med å få engasjert nok heisvakter. Kanskje DU kan bidra til å styrke driften ved alpinbakken og samtidig spe på månedslønna di med en ettermiddags- eller helgejobb?

Ansvar
Heisføreren har ansvaret for oppstart og drift av heisen når han eller hun er på vakt. Heisføreren skal se til at alle følger de gjeldende sikkerhetsregler for heisen og for oppførsel i alpinbakken. I tillegg skal vakten kunne utføre enkle reparasjoner ved midlertidig driftsstans. For alvorlige feil blir driftsleder kontaktet umiddelbart, men det skjer heldigvis svært sjelden.

Nye heisførere vil gjennomgå en opplæring med driftsleder samt gjennomgå et førstehjelpskurs.

Krav til søkere
Søkere må være fylt 18 år og ha sertifikat for å kjøre snøskuter. I tillegg er det en fordel om du har har tatt i et skrujern og brukt en og annen skiftenøkkel før, uten at vi på noen måte setter krav om mekanikerutdannelse. De reparasjonene som du kan bli satt til er enkle å sette seg inn i. Samtidig bør det bemerkes at erfaring fra drift og vedlikehold av alpinheis kan være et fint supplement på CV-en for personer med ulike typer fagutdannelser fra videregående.

For de som har den nødvendige erfaringen og interessen kan alpinbakken dekke utgifter til sertifisering som driftsleder, som også vil bidra til å utvide din faglige bredde. Eventuelle kandidater må gjennom et helgekurs på Hafjell med avsluttende eksamen.

Arbeidstid
Arbeidstid er i utgangspunktet tirsdag og onsdag kveld, der du må påregne å starte jobben 30 minutter før åpning klokken 18.00 og 30 minutter etterarbeid etter at heisen stenger klokken 21. Det samme gjelder lørdager og søndager, da heisen er åpen fra 11.00 – 17.00. I tillegg leier vi ut heisen på bestilling. Da kan det også bli snakk om å jobbe på dagtid i uken, men disse oppdragene går bare til de som har mulighet til å jobbe på dagtid.

Lønn etter avtale.

Dersom du er interessert i en ekstrajobb, ta kontakt med Sandnesbakken Alpinsenter og avtal et møte.

Epost: alpint@sandnesil.no

Jonas Karlsbakk
Styreleder
Tlf: 913 96 943

Frode Worum
Driftsleder
Tlf: 932 65 201

[fblike style=”standard” showfaces=”false” verb=”like” font=”arial”]

Våre sponsorer

[gs_logo]