– Uten dere klarer vi ikke dette

NNM 2013 trenger minst 200 frivillige for å få arrangementet i mars vel i havn. – Uansett hvor godt planarbeid vi i styringsgruppa gjør er den jobben helt verdiløs uten hjelp fra alle  dere frivillige, sa NNM-leder Bror Sundstrøm til de fremmøtte på NNM-kick off på Sandnes Idrettshus.

Med rett under fire måneder igjen til første start fredag 8. mars, ble NNM-vinteren i Kirkenes sparket i gang på Sandnes Idrettshus. Det kreves mye folk til å holde orden på arrangementet og en stor andel frivillige er helt avgjørende for at arrangementet kommer vel i havn. Kick off arrangementet skulle både få ut mer informasjon til lokalbefolkningen om arrangementet, men også å løfte entusiasmen for NNM i skimiljøet.

– Å engasjere lokalmiljøet i gjennomføringen er veldig viktig for at NNM skal bli den suksessen vi ønsker, sier NNM-leder Bror Sundstrøm.

Alle skolene i kommunen er blitt forespurt om  å legge sin aktivitetsdag til skiløypene på Sandnes for å bidra til å heve stemningen.  Kanskje burde også bedrifter i kommunen se på muligheten til å kanskje ta seg en aktivitetsdag i skiløypene på Sandnes under NNM. Med stor grad av andre besøkende oppå dette er målet å skape et stort folkeliv på stadion. Her  blir det serveringstelt, det blir salgsboder og en av Norges beste speakere vil holde de fremmøtte orientert om løpsutviklingen.

Det trengs folk til alt fra kakebaking, til tidtaking løypekjøring og trafikkdirigering. På Sandnes holdt rennleder Lars Wivesoll en bred gjnnomgang av selve rennet. Deretter presenterte de ulike gruppelederne seg og ga et lite innblikk i sine behov. Mesterskapet skal vare i tre dager og det er behov for å rullere på oppgavene mellom flere. De rundt 40 fremmøte til kick off på Sandnes er ikke nok til å dekke alle de oppgavene, men Sundstrøm var meget godt fornøyd med fremmøte.

– Vi blir nok å avholde flere arrangement som dette frem mot mesterskapet, både for å rekruttere nye frivillige og for å holde klubbene løpende orientert om utviklingen for planene, sier Sundstrøm.

Se presentasjonen fra Kick off her

 Under arrangementet ble også NNM 2013 sin nye promovideo presentert, som du kan se under her.

Bilder fra NNM-kick off:
[nggallery id=4]

Våre sponsorer