SIL spanderer påskebålet

veddepot

Har du tenkt deg opp Sandnesdalen på påskeskitur, men orker ikke å dra med deg blytung bålved til pølsegrillinga? Fortvil ikke. Sandnes IL har plassert ut flere depot med bålved langs skisporet oppover til Langvannet, til fri benyttelse for alle.

vedsekk_infoSandnes Idrettslag kjører jevnlig opp skisporet i Sandnesdalen. I påska tar vi med oss bålved ut på de samme turene som en ekstraservice til de mange som bruker det flotte sporet oppover dalen.

Vedsekkene er utplassert en rekke steder i Sandnesdalen, der det ligger én sekk ved hvert depot. Her finner dere også et informasjonsark om ordningen, lik det du ser i venstremargen her. Husk fyrstikker! SIL vil se an forbruket og etterfylle der det er behov gjennom påska helt til lageret eventuelt er tomt.

Den samme dugnadsgjengen vil vedlikeholde skiløypa opp til Langvannet. Dersom været i påska blir bra vil de også kjøre løype videre opp på fjellet langs Munkeferdløypa.  Om været tillater dette vil vi varsle om det på vår facebookside. (Kan åpnes selv om du ikke er medlem av facebook). 

Husk at Sandnes IL har en løpende kronerulling for å dekke de kostandene vi har til drivstoff og utstyr i forbindelse med tråkkedugnaden. Bli med og bidra du også.

Sandnes Idrettslag sin oppfordring til folk i Sør-Varanger er å komme dere ut på påsketur, bruk Sandnesdalen og kos dere med grilling av påskepølser!

God påske til alle!
Hilsen Sandnes Idrettslag

Våre sponsorer

[gs_logo]