Kurs i Sør-Varanger for aktivitetsledere

aktivitetsledere

Finnmark Idrettskrets inviterer denne våren til tre ulike kurs for aktivtetsledere i Sør-Varanger. Bli med på kurs for å heve kvaliteten på treningene.

Kursene er en del av arbeidet med å skape best mulig rammebetingelser for idrettslagene og klubbene i Sør-Varanger. Mer informasjon om kursene finner du under. Klikk på tittelen til kurset for å laste ned infoskriv.


1. Når barn ikke hører etter – 13. mai

De fleste aktivitetsledere og trenere har opplevd at enkelte barn ikke klarer å høre etter og følge de instrukser som blir gitt. I temakvelden om barneidrett med Britt Leandersen er det nettopp denne utfordringen som tas opp.

Påmelding:  
Via minidrett.no eller send en e-post med navn, mobilnummer og fødselsdato til finnmark@idrettsforbundet.no.

 

2. Coaching og kommunikasjon – 13. juni
Finnmark Idrettskrets og Sør-Varanger Idrettsråd har gleden av å invitere til kurs med Gunn Harjo. Kurset gir en innføring i coaching som strategi for læring og utvikling. Både trener- og lederrollen vil utfordres gjennom kompetanseheving i hvordan du kan praktisere en coachende væremåte som trener eller leder.

Påmelding:  
Innen den 1. juni via minidrett.no eller send en e-post med navn, mobilnummer og fødselsdato til finnmark@idrettsforbundet.no.

 

3. Treningskompis – 24.-26. oktober
Hvis du er over 16 år, er interessert i fysisk aktivitet, mosjon, idrett og eller friluftsliv, kan du bli en treningskompis. Kurset er gratis og det bygger på prinsippet om at en gjennom fysisk aktivitet oppnår positiv effekt også på andre områder i livet.

Spørsmål kan rettes til:
Stine Fallmo Hansen tlf. 958 25 956/ stine.hansen@sor-varanger.kommune.no
Elisabeth Larsen tlf. 982 68 442/ elisabeth.larsen2@sor-varanger.kommune.no


 

Kunnskapsturneen, som tar for seg muligheter, problemstillinger og utfordringer i barne- og ungdomsidretten, har dessuten stopp i Sør-Varanger i uke 39. Nærmere info om tid og sted kommer så snart foreleserne er på plass.

Vi planlegger også ulike organisasjons/lederkurs i Sør-Varanger. Disse kommer vi tilbake med informasjon om.

For spørsmål om kursene, kontakt:
Marit Arntzen
Idrettsfaglig konsulent
Epost: finnmark@idrettsforbundet.no
Mobil: +47 41 90 09 70
Tlf: +47 78 46 02 60
Norges idrettsforbund
Finnmark idrettskrets
www.finnmarkik.no

Våre sponsorer

[gs_logo]