Stadionbilder fra før snøen kom

På Sandnes har det nå falt nærmere 40 cm med tung snø over NNM-arenaen. Tre dager før det første skikkelige snøfallet tok vi en tur i hoppbakken og tok noen oversiktsbilder av stadion og løypene. Se galleri i artikkelen.

Det har vært jobbet mye dugnad på Sandnes den siste tiden og anlegget begynner nå å bli klart mot mesterskapet. Videoen av rivingen av den gamle skibroa er sett av mange her på nnm2013.no. Det er fortsatt litt tilrettelegging som gjenstår før alt er helt klart på løypesiden, men det vil være på plass om kun kort tid.

Bildene i galleriet under gir deg en oversikt over hvordan anlegget så ut før snøfallet. Gressbanen vil være stadionområde for mesterskapet og det er planert en voll bak innkomsten hvor publikum og kioskteltene skal settes opp. Her skal alle ha veldig god oversikt over aktiviteten i løypene og god nærhet til målgangen.

Vi kommer til å følge opp med nye bilder av stadionområdet utover vinteren og holde deg oppdatert med stadionutviklingen. Det er blant annet helt på sin plass med et nytt stadionbilde nå som snøen ligger tung over stadion.

[nggallery id=2]

Våre sponsorer