Velkommen til media

Det vil bli etablert pressesenter ved sekretariatet i målområdet. Her vil alle journalister ha tilgang på resultatlister, det vil være mulighet til å låne nettverk om det skulle være behov og vi vil etter beste evne hjelpe reporterne som besøker stadion med deres arbeid.

Se stadionkart for å orientere deg på arenaen

Vel så viktig for mange medier rundt om i landsdelen vil det være å få tak i bilder fra NNM 2013. Arrangørene vil gjennom mesterskapet ha 5 fotografer ute i løypa og inne på stadion som fortløpende tar bilder av det meste som rører seg på stadion.  Det er Sør-Varanger fotoklubb som stiller opp for å sikre gode bilder fra konkurransene. Disse bildene vil bli publisert her på NNM-sidene og kan benyttes av alle redaksjoner, mot at de krediteres NNM og fotoklubben. Dersom dere ønsker bilder av enkeltutøvere er det bare å ta kontakt og så ordner vi dette.

Alle konkurranser vil også bli live streamet på nett sammen med lyd fra speaker Asgeir Moberg.

Kreditering av bilder: 
Foto: Sør-Varanger Fotoklubb/nnm2013.no

Alle reportere som besøker stadion eller redaksjoner rundt i landsdelen som ønsker informasjon om mesterskapet, bes om å kontakte NNMs informasjonsansvarlige Jonas Sjøkvist Karlsbakk.

Telefon: 913 96 943
Epost: jonas@karlsbakk.com

 

Våre sponsorer