Bli med Krister gjennom 7,5 kilometeren

krister_video

Vi tok med videokamera og fulgte Krister Aaen Pedersen fra Sandnes IL rundt i den lengste løypa i Sandnes Idrettspark. Se resultatet her.

NRK gjør sine skirunder med Thomas Alsgaard, VG bruker egne journalister til sine runder og det samme gjør Dagbladet. Da skal så klart også NNM TV ha en skikkelig videoanalyse av NNM-løypa for 2013. Hvem er da bedre til å tre inn i rollen som vårt lokale svar på Thomas Alsgaard enn Krister Aaen Pedersen.

For det er nok ikke mange som har pløyd et tilsvarende antall kilometer i løypene rundt Sandnes Idrettspark enn det Krister har. Han har praktisk talt vokst opp i Gresselvdalen og kjenner hver ei kneik og hver en trøblete sving her. Derfor var han en perfekt mann for NNM TV å ta med seg for en god analyse av traseene. Og Krister er ikke i tvil om at deltakerne i årets NNM vil få seg en liten overraskelse i løypene på Sandnes. Her blir det ikke mange sjanser til hvile og nyte utsikten over flott Finnmarksnatur.

Klikk på ruta under for å se NNM TV-innslaget.
(For å få full HD-kvalitet på filmen, trykk på det lille tannhjulet i bunnen av filmruta og velg 1080)

Våre sponsorer

[gs_logo]