Åpen Bakke på Sandnes utsatt

aapen_bakke_dnb

Som enkelte av dere kanskje har oppdaget er Sandnes Alpinsenter påmeldt DNB-arrangementet Åpen Bakke som gjennomføres søndag 18. januar. Snømangel gjør at arrangementet på Sandnes må utsettes til senere i vinter.

Åpen Bakke har blitt en årlig massemønstring for norske alpinanlegg, der besøkende får gratis adgang og det gjennomføres mange aktiviteter i bakken. I fjor ble det ikke gjennomført i det hele tatt på Sandnes, mens det også i 2013 ble utsatt til mars grunnet snømangel i januar.

Vi har stor tro på at det også i år kommer snø etter hvert slik at vi får åpnet bakken. Da skal Sandnesbakken og DNB Kirkenes finne ei helg til å gjennomføre Åpen Bakke. Sannsynligvis blir det ei av helgene i mars, men vi vil komme tilbake med eksakt dato og påmeldingslink senere.

Enn så lenge anbefaler vi dere å gå inn på Åpen Bakke-nettsiden og se vidoene med Norges største skistjerner som støtter arrangementet.

Våre sponsorer

[gs_logo]