Velkommen til DNB Åpen Bakke 15. mars

aapen_bakke_2015

DNB Kirkenes ønsker alle velkommen til Sandnesbakken og Åpen Bakke 2015, søndag 15. mars. Det er fri inngang for alle, så her er det bare å hive seg med på en begivenhetsrik dag i Sandnesbakken.

Åpen Bakke ble gjennomført i januar i de fleste alpinanlegg i Norge, mens vi her på Sandnes fikk tillatelse til å utsette det til mars på grunn av snøsituasjonen. Eventen er en stor festaften for alpinanleggene i Norge. Selv om vi er sent ute så skal vi ikke spare på kruttet. Her blir det liv i bakken! Arrangementet følger vanlige søndagsåpningstider 11 – 17.

Spørsmål om DNB Åpen Bakke kan du sende på e-post til: alpint@sandnesil.no eller på telefon: 913 96 943

For å sikre god stemning i bakken blir det selvsagt musikk og DJ, med Amer Kovac bak mixebordet. Det blir også slalåm- hoppkonkurranse som du kan melde deg på her. 

I tillegg blir det:

  • Slalåmkonkurranse
  • Big Jump-konkurranse
  • Snøballkastings-konkurranse
  • Gaver til alle påmeldte

Konkurransene styres med stødig hånd av DJ/speaker Amer, mens DNB Kirkenes stiller med premier til medaljevinnerne.  Vi kommer tilbake med påmelding til konkurransene hvor vi håper på god deltakelse. Dette er jo høyst uhøytidelig og mest av alt lek og moro.

Vi håper så mange som mulig blir med og nyter festdagen i Sandnesbakken, der vi forhåpentligvis også får strålende solskinn og glitrende forhold. Velkommen til Sandnesbakken og Åpen Bakke 2015 søndag den 15. mars!

Våre sponsorer