Påmelding slalåm og hopp – Åpen Bakke

aapen_bakke_hopper

DNB Åpen Bakke ser ut til å bli en kjempesuksess. Allerede tirsdag er det over 130 påmeldte. Sandnesbakken gleder seg stort til musikk og trøkk og ikke minst konkurranser i bakken. Meld deg på konkurransene her.

Det skal bli liv som vi sjelden før har opplevd i bakken når vi starter heisen for Åpen Bakke 2015.  DJ Amer Kovacs peiser på med fullt mugge i musikkanlegget fra første sving.

Slalåm klokka 12.00
Fra klokka 12.00 starter vi med slalåmkonkurransene. Opprinnelig hadde vi tenk parallellslalåm, men etter å ha tenkt oss om har vi kommet til at det ikke er plass til det i tillegg til vanlige kjørere. Så det blir intervallstart for alle klasser. Slalåmen er først og fremst moro, moro, moro. Så her er det bare på stille opp uansett ferdighetsnivå og alder. 

Hopp klokka 14.00
Rundt klokka 14.00 regner vi med at slalåmkonkurransen er ferdig og vi kan slippe løs luftens akrobater på Big Jumpen. Vi har fått mange henvendelser om hoppet og preparering av det, noe som vil bli gjort i løpet av uka. Dermed skal det være duket for en spektakulær konkurranse.

Speaker for alle konkurranser blir DJ Amer Kovacs.

Vinn sesongkort
DNB stiller med flotte premier til konkurransene. I tillegg trekker vi ut ett sesongkort i Sandnesbakken for sesongen 2015-2016 blant alle deltakere i slalåm og hoppkonkurransen.

Men for at dette ikke skal bli det komplette kaos ønsker vi at de som vil delta i konkurransene gjør dette på forhånd ved å bruke skjemaet under. Da kan vi lage startlister og tildele startnummer på forhånd.

For spørsmål om DNB Åpen Bakke kontakt oss på e-post alpint@sandnesil.no eller telefon 913 96 943.

Får du ikke opp skjemaet i vinduet under, gå direkte til skjemasiden ved å følge denne linken. 


Våre sponsorer

[gs_logo]