SIL styrker samarbeidet i Sandnesdalen

traakkefoto

Sandnes Idrettslag har denne vinteren et omfattende samarbeid med alle brukere av Sandnesdalen. – Vi vil at dalen skal være til glede for alle og at vi unngår unødige interessekonflikter, skriver SIL-leder Stein Are Ulvangs i dette innlegget.

Samarbeid med Snøhotellet
Sandnes Idrettslag har i samarbeid med snøhotellet utført forbedringer av løypene i Sandnesdalen, slik at vi i størst mulig grad unngår ødelagte skiløyper når turistene er ute med de flotte hundespannene. SIL og snøhotellet har utvidet traseen og broen over Posebekken og dermed følger hundekjørerne skiløypene kortest mulig. Vi har kun felles spor fra Løa og opp til anleggsveien.

Samarbeid med reindrift og SNO
I Sandnesdalen legger vi sporet slik at andre brukere av området kan bruke traseen uten å ødelegge skispor. Det gjelder reindriftsutøvere, eiendomsbesittere, hyttefolket, SNO og de som har vedteiger.

Samarbeid med hyttefolket
I tillegg til dette så samarbeider Sandnes IL med hyttefolket ved Langvannet og i Korsdalen som gjør en fantastisk jobb sammen med idrettslaget med å lage løyper, bygge bruer, hugge busker og trær og andre forbedringer for ski, sykkel og turfolket.

Samarbeid med Finnmarksløpet og Pasvik Trail
Et godt samarbeid med Finnmarksløpet og Pasvik Trail er og meget positiv ved at vi forsøker å bruke samme spor og traseer så mye som mulig. Det gagner løypemannskapet som gjennom hele vinteren forbereder seg på vinterens vakreste eventyr Munkeferden. Sandnes Idrettslags  årlige turrenn fra Sandnes til Neiden skole.

Til alle brukere av Sandnesdalen håper jeg dere er fornøyd og setter pris på de tiltakene vi iverksetter. Vi vil at skifolket og andre turgåere med og uten hund får en flott opplevelse i Sør Varangers flotteste dal, som i tillegg er lett tilgjengelig for alle.

Ta med smilet, kvikklunsjen og appelsinen og nyt turen.

Hilsen
Stein Are Ulvang
Leder Sandnes IL

Våre sponsorer