Heisen åpner lørdag 16. januar

alpinbakken

Lørdag 16. januar klokka 11.00 er det endelig klart for å åpne Sandnesbakken igjen. Søndag er det DNB Åpen Bakke med gratis adgang til alle.

Bli med på DNB Åpen Bakke søndag 17. januar. DNB sponser heiskort på alle som er med. Les mer om det her.

Rails på vei inn
Vi har mange spennende nye tilbud på gang i år. I Oslo står det akkurat nå en pakke med tre rails som vi har fått tildelt fra Norges Snowboardforbund gjennom satsingen #enfotforan (pakke tre). Samtidig har vi fått 20 000 fra Ishavskraft som også skal brukes på utvikling av railsparken midt i anlegget. Vi ser nå på hvordan vi kan få økt denne summen slik at vi kanskje kan bestille inn enda flere rails til å utvikle en helhetlig terrengpark.

Vi skal også gjennomføre alpinkaruseller denne vinteren. Vi tenker å gjennomføre dette mot slutten av februar og kommer tilbake med mer informasjon om oppstart. Ellers så er vi som alltid på utkikk etter nye aktiviteter og ønsker spennende initiativ velkommen.

Hilsen Jonas Karlsbakk
Leder Sandnesbakken

For spørsmål kontakt oss på: alpint@sandnesil.no
Eller facebook på facebook.com/sandnesbakken

Våre sponsorer