Sandnesbakken har hjelmpåbud

Det er et stort fokus på sikkerhet i Sandnesbakken. Derfor er det også påbudt  med hjelm for alle som bruker heisen.

Det verste vi som driver alpinbakken opplever er når folk skader seg. Dessverre skjer det fra tid til annen, men heldigvis går det stort sett bra. Vi gjør alt vi kan for å gjøre bakken så trygg som mulig og merke eventuelle farer. Dersom du ser farefull ferd i bakken eller oppdager noe som burde vært sikret, må du varsle heisvakta umiddelbart.

For å gjøre det til et enkelt valg for ALLE å bruke hjelm i bakken så har vi innført hjelmpåbud. Bruk av hjelm har blitt en selvfølge blant etablerte snowboard og skikjørere de siste 10-15 årene, noe som også har gjort det naturlig for de fleste som står på ski å bruke hjelm.

Trenden har også ført til at det er et stort utvalg av hjelmer å velge fra, også på sportsbutikkene vi har her i Kirkenes. Dersom du ikke har hjelm så har vi noen til utlån i bakken, men det lageret vil fort gå tomt på dager med mange besøkende. Så det beste er å skaffe sin egen.

Vern om det viktigste i livet ditt. BRUK HJELM! 

Styret i Sandnes Alpinsenter

Våre sponsorer