Klart for tidenes første alpinkarusell i Sandnesbakken

alpinkarusellen_promo2_ny
Sandnes Idrettslag ønsker alle som finner glede i å stå på ski eller brett i unnabakke velkommen til Sandnesbakken onsdag 9. mars til tidenes første Telenor Alpinkarusell i Sandnesbakken.

Skikaruseller kan være mer enn langrenn. Så i år inviterer Sandnes IL også til alpinkarusell i Sandnesbakken. Det blir karusell de to onsdagene før påske og dersom vi ser at tilbudet er populært så kjører vi et siste arrangement etter påske. De som deltar på begge karusellene får premie fra Telenor.

Det koster 50,- kroner å delta i alpinkarusellen.

Etter at du har registrert deg kan du benytte heisen så mye du vil i de 2,5 timene karusellen pågår. Som for de vanlige skikarusellene starter vi klokka 17.30 og så får folk selv velge hvor lenge de vil være med. Det blir servert saft til alle deltakere i varmebua, hvor det selvsagt også er åpen kiosk som på vanlige driftsdager. Vi tar også bankkort i kiosken.

Husk at det er påbudt med hjelm i Sandnesbakken.

Gjennomføringer

Onsdag 9. mars 17.30 – 20.00
Onsdag 16. mars 17.30 – 20.00

Vi vil se an om vi får gjennomført en tredje alpinkarusell etter påske. 

Våre sponsorer

[gs_logo]