Lørdag 11.00 åpner Sandnesbakken

Heissjef Kevin Koppen

Fantastisk: Alle steiner er skjult, traseen er tråkket, hoppene er preparert, heisboksene er oppe. Tro det eller ei. Sandnesbakken er klar til å åpnes! Lørdag 9. februar klokka 11.00 ruller heisen på Sandnes endelig igjen.

Heissjef Kevin Koppen jobbet med bakken hele søndagskvelden og kunne til slutt gi oss den forløsende beskjeden. Sandnesbakken er klar! Han må preparere med maskin en gang til i løpet av uka, men da er alt klart for åpningsfesten.

Ikke siden noen vårlige aprildager i 2011 har heisen kunnet rulle til glede for de utrolig mange alpinentusiaster som vi etter hvert har fått i denne kommunen. Både de som ønsker å stå på brett, på blades, alpinski eller telemarkski. Alle er dere hjertelig velkommen til åpning av bakken på lørdag klokken 11.00. Vi starter salget av heiskort fra klokken 10.00.

Det vil bli kiosksalg og heiskortsalg fra varmebua. Men merk: VI HAR IKKE BANKTERMINAL!
Så alle må dessverre huske å ta med penger. Vi skulle hatt terminal der, men det koster en del å leie og vi har derfor valgt å gå bort fra dette inntil videre.

Vi har kveldskjøring tirsdag og onsdag mellom 18.00 og 21.00 og dagkjøring lørdag og søndag fra 11.00  til 17.00. Av store endringer i forhold til tidligere år så har vi valgt å ikke holde åpent fredager, da statistikken viser at dette har vært den dårligst besøkte kvelden i uka. Om vi ser at det blir behov for å endre på dette igjen så får vi ta en vurdering på det etter hvert.

Vi vil forsøke å få til ulike aktiviteter i bakken utover vinteren, der blant annet skiskole er høyt prioritert. Vi vil komme tilbake til dette senere, så følg nettsiden for nyheter om Sandnesbakken.

Det viktigste nå er å lete frem brett eller ski, kanskje gi dem en overhaling så er dere klar til en fantastisk herlig lørdag i Sandnesbakken.

Gå hit for å se åpningstider og priser

Våre sponsorer

[gs_logo]