Johan Arvola vant karusell-skipakken

2014karusell_01Hele 93 barn og unge deltok på årets siste skikarusell, som ble avsluttet med en fullsatt premieutdeling på Idrettshuset. Johan Arvola var den heldige som vant årets skipakke fra G-sport Randal.

Se den komplette deltakerlisten her

Skikarusellene er blitt en massemønstring for lokal skisport, og det ble også i år et fantastisk flott arrangement der mange ivrige unge skiltalenter fikk utfolde seg i løypene på Sandnes.

Med totalt 115 ulike deltakere på de fem karusellene, må vi si oss meget godt fornøyd med årets gjennomføring. Den best besøkte karusellen ble som vanlig årets siste den 12. februar, der det også vanket premie for alle som har deltatt.

For de som ønsker å gå mer på ski er det skitrening for alle mellom 1. og 4. klasse hver torsdag klokken 18.00, med oppmøte i Idrettsparken. Mer om aktiviteten til skigruppa i SIL og treningsplan finner dere i denne artikkelen.

Under finner dere et lite billedgalleri fra siste karusell.

 

Våre sponsorer