Turbok på toppen av Sandnesbakken

turbok_sandnesbakken_tag

Endelig har Sandnes IL fått på plass postkasse med turbok på toppen av kommunens bratteste vei, Sandnesbakken rett opp. Husk å skrive deg inn i boka hver gang du går til toppen, så er du med i trekningen av flotte premier til høsten.

Etter at Sandnes IL planerte til heistraseen til toppen av Sandnesbakken i 2002 har den bratte løypa opp de 470 meterne og 125 høydemeterne blitt et meget populært turmål for folk fra hele kommunen. Spesielt etter at idrettslaget fikk lagt ut kunstgress opp den siste bratte kneika har strømmen av folk tatt seg kraftig opp. Med MS-foreningens årlige løp Melkesyra har bakken befestet sin posisjon som kommunens bratteste turmål.

Derfor har vi lenge pratet om å få på plass ei turbok på toppen slik at vi kan få registrert hvor mange som faktisk tar turen opp kneika i løpet av en sesong. Når tursesongen er over ut på høsten en gang, vil vi hente turboka og trekke ut en vinner blant de mange som har besteget Sandnesbakken. Husk å skrive deg inn hver gang du bestiger fjellmassivet ved Langfjorden, så øker vinnersjansene dine. Hva premien blir får vi komme tilbake til.

Turboka på toppen av Sandnesbakken er ei av flere turbøker som er plassert ut av lag og foreninger i Sør-Varanger i samarbeid med frisklivssentralen i kommunen. Sjekk ut hvilke andre turbøker i området du kan skrive deg inn i. Blant annet er det plassert ut turbok i Sandnesdalen, nesten oppe ved demningen.

Husk å dele bildene dine på sosiale medier med #Sandnesbakken

Våre sponsorer