– Da er vi i gang!

frivilligmote_01_ny

Foran et velfylt Sandnes Idrettshus erklærte NNM-leder Bror Sundstrøm; “Da er NNM 2013 i gang”. ..men vi trenger fortsatt flere frivillige, fortsatte han.

Mange av de som har meldt seg til å være med i gruppen av frivillige til NNM hadde mandag møtt frem på Sandnes Idrettshus for å få de siste oppdateringer om det kommende mesterskapet. Det er kun 11 dager til startskuddet går fredag 8. mars klokka 10.00 og mye arbeid gjenstår før vi kommer så langt.

– Det kommer til å være folk i sving i og rundt stadion hver eneste dag helt frem til mesterskapet starter, så nå nærmer vi oss med stormskritt, sa Sundstrøm.

Fibernett montert
Planfasen er for lengst unnagjort og nå skal alt tilrettelegges og klargjøres for innrykk. To brakker er satt opp i målområdet og skal nå monteres slik at de kan huse tidtakere, sekretariat og mediasenter. Varanger Kraft har lagt kabel til fibernettverket som skal gi alle uten i den store verden både live resultater og live sendinger fra stadion.

På Solenga hvor smørebodene skal være må mye gjøres siden bygget har stått tomt de siste årene. Soldater fra Garnisonen i Sør-Varanger skal i løpet av helgen rydde hele første etasje for møbler og interiør. I tillegg skal rørlegger inn for å koble til vann og kloakk igjen. Det må også gjøres et arbeid for å gi  mer strøm til smørerne.

I tillegg må parkeringsplasser ryddes, skilting må settes opp og ikke minst: Løypene må kontinuerlig prepareres frem mot mesterskapet.

– Trenger flere
Sundstrøm sa at vi må bruke dagene frem mot mesterskapet godt og at vi garantert kom til å måtte trenge alle de hender som har mulighet til å bidra. Han ba derfor hver og en av de fremmøtte om å gjøre en innsats for å rekruttere enda flere frivillige.

– Det vil alltid dukke opp en eller annen oppgave der vi mangler folk, så vi trenger hjelp i alle ledd, avsluttet Sundstrøm.

Se bilder fra informasjonsmøtet:

[nggallery id=6]

 

 

Våre sponsorer