Brage best i Melkesyra

Vinner av Melkesyra 2014
Brage Kleven, vinner av Melkesyra 2014. (Foto: Lene Mentyjervi)

292 sprekinger tok beina fatt for å delta i MS-forbundets motbakkeløp Melkesyra 2014. Rasket av alle var Brage Kleven. Se resultater og deltakerlister her:

Unggutten fra KOS tok knekken på alle soldatene som hadde meldt seg på løpet og vant med tida 16.33. Han var 12 sekunder foran beste soldat Christian Berge Foyn. På tredjeplass kom SIL-løper Sindre Rognmo Johansen med tida 16.51. Best i dameklassen ble June Rognmo, som vant med tida 19.24. Sandnes IL bisto arrangørene med registrering av løpere og tidtaking.

[button link=”http://www.sandnesil.no/?p=4076″ size=”small” icon=”list”]Resultat Herrer[/button] [button link=”http://www.sandnesil.no/?p=4746″ size=”small” icon=”list”]Resultat Damer[/button] [button link=”http://www.sandnesil.no/?p=4094″ size=”small” icon=”list”]Melkesyra Trimklasse[/button] [button link=”http://www.sandnesil.no/?p=4099″ size=”small” icon=”list”]Melkesyra kortrunder[/button]